Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Followers

Friday, 24 August 2012

keja..keja..keja...

Assalamualaikum..

Selamat Hari Raya Aidilfitri..maaf Zahir Dan Batin..

mesti skung ni ramai yang dok sibuk buat open haouse,kenduri la sgala bagai  kan...
aq hari ni ja pon ada jemputan open house,tp x berkesempatan la nak p..banyak lg urusan aq yg x selesai..
hari ni bru berpeluang nak tengok blog aq yg dah lama ditinggalkan..lau la blog ni mcm brang sure lagi kompem la aq mesti dah berhabuk plus2 bersawng...naseb bek ja ni alam maya...lau x jenuh aq nak kena lap..hehehe

sebelum ni aq sbuk ngan keja smbiln..cari duit la skit nak tmpung masuk U..bukan nak harap kat BIasiswa PAMA(papa + mama) ja kot kan...abis botak la PAMA aqu..
adik beradik,kawan2 asyik dok tya ja bla nak berhenti keja kedai minyak 2..nak tggu jadi owng minyak baru nak behenti ka.??asal owng minyak plak???dah sebab aq keja kedai minyak ESSO...hehehe

kali ni paling lama la aq keja..tahun 2010 sat ja 5 bulan ja,pastu smbg form 6..ni paling lama la..start bulan 12,2011 abis exam STPM smpai hujung  bulan 8..tu pon sebab aq nak smbg blajaq lagi..lau x..dok la aq keja kat situ smpai bla x tau...

syok kot dok keja kat situ..bos pon ok...bos aq pompuan,tapi husbnd dy keja skali la...
 comel x bos aq ngan hubby dy..PN Haruni & En Mj Rizal

bos aq ni selalu wat makan untuk pekerja2 dy..abis sapa yang keja ngan dy sihat semuanya..contohnya...
 abis dah semua jd tembam2..


 2 owng ni lagi obvios makin gemok nya...pipi nek xmau2balik indon nnt abis keluarga depa sendiri x kenai..

 ni nama dy shuhada...lau nak berkenalan add kat fb di shuhada omar
 ni waktu kami p mjlis buka posa kat Sunway Convention Centre

budak mana la ni yang comel sangt nih.

 ni la bos aq..qajen gla buat makan2 kat staf2 dy yang hardworking gla nih..dah tu mcm mn la aq nak berhenti...syng kot nak tingai makan2n 2...heheh(bukan syang ke keja)..sayang la gak keja..x tension ngan kawan2...kawan2 keja semua bek2..gaji pon masyukk..boleh saving la untok masa depan...

kat tempat aq keja ni mcm2 owng ada..ada yang dari nepal,bangla,indon pon ada...malaysia tah lagi la qamai..bukan 1Malaysia ja lagi dah.dah kira 1 Dunia dah ni...hehehe