Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Followers

Monday, 3 December 2012

Istanbul Aku Datang

Assalamualaikum...
Selamat sejahtera dan selamat petang wahai readers2 sekalian..

Hampa dah tengok cita Istanbul Aku Datang???


 mesti qamai yang dah tengok kan??aku ja yang terlambat,pastu wat ghairah plak ka??ish..ish..ish..ish..ketinggalan zaman betoii..biaq la ketinggalan zaman pon..janji boleh tengok,daripada owang yang x tengok langsung kan..

aqu suka tengok muka Lisa Surihani yang comel nih..
 
apa pon aqu bgi 5 STAR kat citer nih..memey BEST gila arr..x tau nak ckap camna..spa2 yang x tengok lgi tuh..p la download kat PEREKA CERITA or CERITA MASTER..kat YOUTUBE, jangn nak harap la ada..trailer mungkin ada, full movie memey x dak..

artis pon study..student apatah lagi la..

cerita ni mengisahkan betapa sayang nya,seorang girlfriend kat boyfriend dy..smpai sanggup p ISTANBUL, Girlfriend tu punya mengharap mungkin dengan dy p sna, boyfriend dy akan ajak dy bertunang..alih-alih boyfriend ni ada awek bru kat sna..memey sakit hati la..naseb bek la ada sowng gentlemen ni dok pujuk dy akhirnya KAWEN...hheheh..spa2 yang ada BF ka GF ka yang dok blajaq jauh2 tu,sentiasa2 peringat depa la supaya jgan nak cari nahas p cri GF or BF bru..hehhe

sayang-sayang
 
So,sapa yang x tengok lagi cepat2 tengok yerk..bila dah tengok tu, qasa macm ada satu aura yang dok suruh p ISTANBUL ja..lau boleh nak p lani jugak...huhu(ngada-ngadanya,wat macm dekat plak)..


~apa pon selamat menonton..~





0 comments:

Post a Comment