Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Followers

Friday, 24 February 2012

siapa Hulwan Muqlis...???

Hulwan Muqlis..????nama ni hanya lah sebagai nama pena aq jer...kalau2 ada sama nama ngan spa2 2 aq mintak maap la yerk....x dak niat pon nak tiru spa2...blog ni aq wat hanya lah sebagai tempat untuk berkongsi kegembiraan dan kesedihan aq...lau2 ada spa2 yang nak share pa pon aq x kisah,bila2 masa jer pon bleh...
Kecil tapak tangan luas padang bola aq tadahkan..(suka ati jer wat peribahasa sendiri kan...)..aq ni bukan la sowang yang pandai berbahasa..jadi lau2 ada salah bahasa tang mn2 2 mintak ampon mintak maap le yerk...lau korang rasa syok ngan blog aq ni bleh la follow aq,lau boring suka ati la..nak unfollow ke pa ka...
Ok la kawan2 sekalian semoga bergembira dengan blog aq.....Selamat Datang ke Hulwan Muqlis Blog....

2 comments:

  1. same la :),dila pun ada nama pena..mia atira,tapi nama tu jarang pakai,bila nak menulis baru pakai nama tu..hehe,sje je nak penuhkan comment.. :))

    ReplyDelete
  2. nak lari dari owang kenai....hehehheh

    ReplyDelete