Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Followers

Tuesday, 28 February 2012

Muamalat Di Malaysia...

Assalamualaikum...
selamat malam semua...mesti ada yang baru abis tgok Vanila coklat kan...syok kan cita tu..
dah la hero ngan heroen dy ensem...hehehehe(nada gatai)...melawak jerr..

Aq sebenaqnya bkan nak cita pasai cita tu...tp nak cita pasai Muamalat kat Malaysia nih...dulu muamalt kat Malaysia ni tak la famous sgt,tp sejak kebelakangan nih jd famous plak...smpai negara len amik jdikan muamalt kat Malaysia sebgai contoh..Itu menunjukkn yang negara kita semakin membangun...

Kepada spa2 yang berminat nak tau pasai hal agama such as muamalat,munakat(perkahwinan),tauhid,jenyah,
akhlah dan byak gi la,boleh la layari web nih..Islam-cara Hidupku ...sikit sebanyak dia bleh membantu menjawab segala persoalan yang bermain di minda anda..

so,selamat membaca. and selamt Malam....

smile always.....

0 comments:

Post a Comment